IO Interactive İstanbul'da stüdyo açıyor

IO Interactive, Maslak şehrinde yeni bir geliştirme stüdyosunun açıldığını duyurdu. Stüdyo, IOI İstanbul olarak dünya genelinde bilinir hale geliyor. Bu, şirketin dördüncü geliştirme stüdyosu oldu. Bundan öncekiler Kopenhag,...

IO Interactive, Maslak şehrinde yeni bir geliştirme stüdyosunun açıldığını duyurdu. Stüdyo, IOI İstanbul olarak dünya genelinde bilinir hale geliyor. Bu, şirketin dördüncü geliştirme stüdyosu oldu. Bundan öncekiler Kopenhag, Malmö ve Barselona'da idi.

IO Interactive Türkiye'de AAA gelişimi için dayanak oluyor

Şirket internet sitesinde bir açıklama yaptı. Bu noktada yeni ekip, IOI'nin tüm platformlarda ve herkes için etkili oyunlar yaratma ve Türkiye'de AAA gelişimi için dayanak oluşturma yolunda kilit yol oynuyor. IOI İstanbul'un hedefi Project 007, Project Fantasy'nin geliştirmelerini üstleniyor. Bu stüdyo aynı zamanda, Hitman serisini aktif tutmak için büyüme stratejisini takip ediyor.

Sizler IO Interactive'in Türkiye'ye gelmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Haber Haberleri