Riot Games Liderliğinde Değişme! Yeni CEO Dylan Jadeja Oldu

Riot Games bünyesinde CEO değişikliği gerçekleşiyor. Bu bağlamda yeni CEO'nun kim olacağı belli oldu.

Riot Games, mevcut küresel başkanı A. Dylan Jadeja'nın yayıncının bir sonraki CEO'su olacağını duyurdu. Jadeja, League of Legends ve Valorant yayıncısını altı yıl boyunca yöneten Nicolo Laurent'in yerini alıyor. Jadeja, 2011'den beri Riot Games'te liderlik pozisyonlarında yer alıyor. Başlangıçta finans müdürü olarak görev yaptı ve 2014'te operasyon müdürü olarak görev yaptı.

Riot Games CEO'su değişiyor

Riot'un kurucu ortakları Merrill ve Beck, "Dylan, Riot'un en cesur seçimlerinin ve en büyük iddialarının çoğunun güçlü bir savunucusu oldu ve CEO olarak, oyuncular ve Riotçular için en iyi olanı yapmaya devam edeceğini biliyoruz" dedi. Oyunlar. "Hem zekası hem de empatisiyle liderlik ediyor ve nihayetinde Riot'u daha iyi yapan zorlu konuşmalardan asla korkmuyor. Yüksek dürüstlüğü, oyunculara hizmet etme tutkusu ve Rioters'a olan bağlılığı, Dylan'ı Riot'a liderlik edecek ideal kişi yapıyor ve bu role adım atacağı için çok mutluyuz." dedi.

Duyuruya göre Laurent ve Jadeja, liderlikte sorunsuz bir geçiş sağlamak için önümüzdeki aylarda yakın işbirliği içinde çalışıyor. Riot Games, bu sürecin 2023'ün 4. çeyreğine kadar tamamlanmasını bekliyor. Laurent, memleketi Fransa'ya taşınmayı planladığını doğrulasa da, Riot'ta danışman rolünde kalacak. 14 yıldır yayıncıyla çalışıyor.

Haber Haberleri