Google, Pixel akıllı telefonlar için Özellik Düşürme güncellemeleri dediği şeyi düzenli olarak yayınlar. Bu güncellemeler, Pixel telefonlara yeni özellikler ekler ve yaklaşık 12 ayda bir çıkan başlıca Android işletim sistemi yükseltmelerinden ayrıdır. Samsung, bu Feature Drop güncellemelerine benzer bir şeye sahip değil, ancak Google ve diğer üreticilerin telefonları için piyasaya sürdüğü birçok yeni özellik genellikle Galaxy cihazlarında zaten mevcut olduğundan, bu tam olarak kötü bir şey değildir. Ve bu ay, Pixel 6 veya daha yeni Pixel telefona sahip kullanıcılar, Samsung hayranlarının yıllardır keyifle kullandığı başka bir özelliğe kavuşuyor.
Google Pixel telefonlar daha kaliteli kamera özellikleri aldı
Bu özellik, yalnızca avucunuzu kameranın önünde tutarak zamanlı özçekimler yapmanızı sağlayan avuç içi gösterme hareketidir. 2010'ların başından beri Samsung Galaxy akıllı telefonlarda mevcut ve özçekim yapmayı son derece kolay hale getiriyor, ancak varsayılan zamanlayıcı biraz kısa olabiliyor ve fotoğraf çekilmeden önce elinizi zar zor hareket ettirmenize izin veriyor.
Ancak bu küçük bir kelime oyunu ve çoğu niyet ve amaç için jest çok iyi çalışıyor. Ve Google'ın bu özelliği şimdi Pixel telefonlara getirmeye karar verdiğini tahmin ediyoruz çünkü yakında ilk katlanabilir telefonunu piyasaya sürüyor. Samsung katlanabilirleri gibi, Pixel Fold da açılabilir ve çeşitli açılarda açık tutulabilir; bu, tripod olmadan eller serbest özçekimler yapmak için çok kullanışlıdır ve avuç içi hareketiyle birlikte harika çalışır.