Samsung Galaxy S23 FE 5G'nin 25W Hızlı Şarj Aldığı Onaylandı

Samsung Galaxy S23 FE 5G adlı cihazın 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı resmi olarak açıklandı.

Samsung'un piyasaya sürdüğü son Fan Edition telefon, Ocak 2022'de çıkan Galaxy S21 FE idi. O zamandan beri telefon halefini görmedi ve Galaxy FE hayranları bir süredir yeni telefonu bekliyor. Neyse ki, son zamanlarda yapılan birkaç sızıntı, Samsung'un gerçekten de Galaxy S23 FE'yi bu yıl tanıtmayı planladığını gösteriyor.

Galaxy S23 FE bu yıl tanıtılabilir

Sızan tasarım, Galaxy S23 FE'nin kalın ve düz olmayan çerçevelerle geleceğini ve üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor. Tasarım, Samsung'un Galaxy S22'den bu yana tüm telefonları için seçtiği minimal estetiğe benziyor. Lansmanı beklerken, telefon 3C sertifikasını aldı ve yakında piyasaya çıkacağını doğruladı.

Galaxy S23 FE'nin 3C sertifikası SM-S7110 model numarasıyla tespit edildi. Sertifika ayrıca 5G desteğini de ortaya koyuyor ve telefon 25W hızlı şarj sunuyor. Ne yazık ki Galaxy S23 FE 3C sertifikası, şarj cihazının ayrıca satılacağını söylüyor. 3C sertifikasyonunda görülen tüm ayrıntılar bu kadardır. Telefonun 5G, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 ve NFC özelliklerine sahip olması bekleniyor.

Bunun dışında telefonun 6.4 inç Super AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Exynos 2200 SoC ve 4.500 mAh pil ile güçlendiriliyor. Galaxy S23 FE'nin yükseltilmiş birincil kamerası (50MP) sayesinde kamera severleri mutlu edeceği de tahmin ediliyor. Lansman tarihi bilinmiyor, ancak telefon sertifika almaya başladığı için çok uzak değildir.

Teknoloji Haberleri