Samsung One UI 6.0 Beta Ufak Değişiklikler Getirdi

Samsung, Android 14 tabanlı ilk One UI 6.0 beta güncellemesiyle kullanıcı deneyiminde önemli değişiklikler sunuyor. Haberlerde öne çıkan büyük yeniliklerin yanı sıra, bazı küçük ancak dikkat çekici değişiklikler de bulunuyor. Bu değişikliklerden biri, uygulamaların mevcut klasörlere eklenirken görsellemesinde ortaya çıkıyor.

Samsung, ilk Android 14 tabanlı One UI 6.0 beta güncellemesiyle birçok büyük değişiklik başlattı. Haberlerimizde büyük değişikliklerin ve iyileştirmelerin çoğunu belirtmiş olsak da, bazı küçük değişiklikler gözden kaçmıştır. Bu küçük değişikliklerden biri, uygulamaların mevcut klasörlere eklenirken görüntülenme şeklidir.

Samsung One UI 6.0 beta ile klasörlere yenilik geldi

One UI 6.0, ana ekranda mevcut bir klasöre uygulama eklemeye çalıştığınızda yüklü uygulamaları bir listede görüntüler. Buna karşılık One UI 5.1.1, aynı eylem için uygulamaları ızgara biçiminde görüntüler. Liste görünümü daha basit görünse de tablo görünümü tek seferde daha fazla uygulamayı görüntüleyebilir. Bazıları bu değişikliği beğenebilir, bazıları ise beğenmeyebilir. Samsung, One UI 6 ile buna benzer birkaç değişiklik yaptı. Kullanıcı arayüzündeki en büyük değişiklikler Hızlı Ayarlar alanında, standart Kamera uygulamasında, medya oynatıcı widget'ında, hisse senedi emojilerinde ve Paylaşım Sayfası'nda görülebilir. Hisse senedi, Hava Durumu uygulamasına ayrıca yeni bir tasarım ve yeni bir Hava Durumu Analizleri widget'ı eklendi.

Teknoloji Haberleri