Atomic Heart hakkında yeni detaylar geldi

Atomic Heart hakkında yeni detaylar geldi
Rus geliştiriciler tarafından üretilen Atomic Heart adlı oyundan yeni detaylar geldi.

Nişancı oyunu Atomic Heart için çıkış tarihi gün geçtikçe yaklaşıyor. BioShock benzeri yapım, 21 Şubat'ta PlayStation 5 ve PlayStation 4 için oyuncuların karşısına çıkıyor. Belirlenen süre yaklaştıkça, oyunun ne kadar süreceği ve Rus robotlarının nasıl yok edilebileceği hakkında daha fazla bilgi geliyor.

atomic-heart-hakkinda-yeni-detaylar-geldi

Atomic Heart oyun direktöründen açıklama geldi

Oyun direktörü Robert Bagratuni, SegmentNext'e yaptığı bir röportajda oyunun uzunluğuyla ilgili ayrıntıları açıkladı. Bu noktada, "Ana hikaye mücadelesini tamamlamak için oyuncuların yaklaşık 20-25 saat harcaması gerekiyor. Yine de, Atomic Heart dünyası oldukça büyük ve çeşitli etkinliklerle dolu olduğu için tam olarak tamamlamanın daha uzun sürecektir." detaylarını verdi. Bagratuni, tamamlayıcı bir oynanışın yaklaşık 35-40 saat sürebileceğini tahmin etti.

[embed]

12 tür silah yer alıyor

Bagratuni, toplamda 12 tür silah olacağını ve her biri için çeşitli yükseltme türlerinin yer alacağını açıkladı. Buna ek olarak, birden fazla beceri dalı olacağını ekledi. Oyuncuların cephaneliklerini yükseltebilmesi amacıyla bileşenler için arama yapmaları gerekiyor. Çünkü, oyunun yapay zekası şımarık tavrıyla sizleri şaşırtıyor.

atomic-heart-hakkinda-yeni-detaylar-geldi

Yapay zeka destekli CHAR-les adlı eldivenimiz oluyor

Telekinetik ve temel güçlerin kullanımına izin veren, yardımcı ve temel bir araç görevi üstlenecek olan CHAR-les adlı deneysel bir yapay zeka destekli eldivene de erişim sağlayabiliyorsunuz. CHAR-les'in olayları biraz daha canlandırması beklentiler dahilinde yer alıyor. Hareket halindeyken eldivenin nasıl göründüğüne yönelik bir oynanış fragmanı da bulunuyor.

Sizler Atomic Heart hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyundan beklentileriniz ne yönde? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!