Atomic Heart ilk modlarını almaya başladı

Atomic Heart ilk modlarını almaya başladı
Focus Entertainment, uzun süredir geliştirdiği Atomic Heart isimli oyununu geçen hafta piyasaya sürdü. Oyun, ilk modlarını alıyor.

Focus Entertainment, en yeni birinci şahıs nişancı oyunu

Atomic Heart

adlı oyunu geçen hafta çıkardı. Oyun,

PC

platformunda oyuncuların karşısına geldi. Yapım, Unreal Engine 4 kullandığından, ilk modlar çevrimiçi ortaya çıktı. Oyun için ise henüz resmi bir mod yer almıyor.

atomic-heart-ilk-modlarini-almaya-basladi

Atomic Heart için çeşitli pek çok mod ortaya çıktı

Bugün itibariyle gelen ilk mod FOV oldu. Bu mod, daha geniş bir FOV isteyenler için piyasaya çıktı. Buna ek olarak Mundfish, oyuna resmi bir FOV kaydırıcısı ekleyecek yama üzerinde çalışıyor. Bunun ardından bir de DLSSTweaks modu geliyor. Bu, çeşitli ince ayar ölçekleme ayarları sunuyor. Bunun yanında, DLSS 3.1 ön ayarları ile birlikte DLAA'yı çoğu DLSS destekli oyuna zorlayabilen sarmalayıcı bir DLL vadediyor.

atomic-heart-ilk-modlarini-almaya-basladi

Son olarak bir de, QoL Tweaks modu yer alıyor. Bu mod, özel bir FOV özelliğini elinde barındırıyor. Yüksek animasyon ayarı sağlıyor ve yürüme modu ekliyor. Yüksek animasyon ayarı, oyunun ara sahnelerde gözlemlenen 30fps animasyonlarını teorik olarak çözüyor. Öte yandan, yürüme modu oyunun ortamlarını yavaş yavaş keşfetmenizi sağlıyor. Sizler Atomic Heart'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!