EA, Star Wars Jedi: Survivor Sızıntıları Yaygınlaştıkça Spoiler Uyarısı Yayınladı
Bir oyunun zamanından önce sızdırılması ve sonuç olarak sosyal medyanın spoiler ile dağılması ilk ya da son değildir. Görünüşe göre etkilenecek en son şey, 28 Nisan'da piyasaya sürülecek olan yaklaşan Star Wars Jedi: Survivor oluyor. EA, oyunun erken dönemde bazı oyuncuların eline geçmesinin ardından Twitter'da konuştu ve spoilerların sosyal medyada ortaya çıkması çok az zaman aldı veya hiç olmadı. Elbette, geliştiricilerin oyunculardan hiçbir şey sızdırmamalarını istemek ve başkalarını spoiler konusunda uyarmak için adım atması durumundan memnun değildir.
EA, Star Wars Jedi: Survivor için oyunculara spoiler uyarısı yaptı
EA "Spoiler yok" diye paylaşıyor. “Bu hafta Star Wars Jedi: Survivor'ı deneyimleyeceğimizden dolayı çok heyecanlıyız! Lütfen başkalarına karşı dikkatli olmanızı ve spoiler yayınlamaktan veya paylaşmaktan kaçınmanızı rica ediyoruz.” EA, "Ve unutmayın, BD izliyor!" Respawn Entertainment'ın kıdemli yazarı Pete Stewart da, EA'nın tweet'inden alıntı yaparak, “Lütfen arkadaşlar, oyunu bozmayın. Hepinizi şaşırtacağını ve sevindireceğini umduğumuz bir şey yaratmak için hepimiz çok çalıştık. Birçok insanın oynamaya başlamadan önce spoiler görünce üzüleceğini biliyorum ve bizim için de GERÇEKTEN cesaret kırıcı. Hepiniz nazik olun.” diyor.
Bu geliştiriciler, sürprizlerle dolu devasa bir oyunu hayranlarına ulaştırmak için çok çalıştılar. Onlardan biriyseniz, önümüzdeki birkaç gün içinde Twitter veya Reddit'e giriş yaparken dikkatli olmak isteyebilirsiniz.