Fable Stardew Valley İle Rimworld İle Buluşuyor

Fable Stardew Valley İle Rimworld İle Buluşuyor
Yeni bir macera sizi bekliyor.

Mirthwood, üzerinde çalışılmakta olan yeni bir ortaçağ fantezi RPG'si ve yaşam simülasyonu macerasıdır. Onu edinmek için gelecek yıla kadar beklemeniz gerekiyor. Oyunda, kendi maceracınızı yaratacaksınız, fırsatlar ve sırlarla dolu bir ülkeye gelen bir mülteci, dolup taştıkları savaşın parçaladığı kıtadan uzakta bulunacaksınız. Burada, yükseltilebilir bir çiftliğe sahip olacak, ekinler, meyve bahçeleri ve hayvanlarla bir çiftlik inşa edecek ve ürünlerinizi kasabada satacaksınız. Sakinlerle ticaret yapabilir, onlarla etkileşim kurabilir ve Sims benzeri bir ilişki sistemi aracılığıyla onları tanıyabilirsiniz. Arkadaşlıklar ve güven oluşturmak ödüllere, arayışlara ve romantizme yol açabilir.

fable-stardew-valley-ile-rimworld-ile-bulusuyor

Mirthwood nasıl yaşam sürmek istediğinizi seçmenizi sağlıyor

Mirthwood, ne tür bir yaşam sürmek istediğinizi seçmenize izin veren, doğrusal olmayan ilerlemeye sahip açık bir dünyaya sahiptir. Yapacak çok şey vardır. Tehlikeli ormanlarda basit, sessiz bir hayat veya macera yaşayabilir, antik kalıntıları keşfedebilir ve gizli hazineleri ortaya çıkarmak için yaratıklarla savaşabilirsiniz. Keşfedilecek çok şey olan altı farklı bölge ve üç farklı şehir var, bu yüzden kesinlikle keşfe çıkmak isteyeceksiniz.

fable-stardew-valley-ile-rimworld-ile-bulusuyor

Oyun, zengin bir dünyanın yanı sıra, etrafınızdaki öngörülemeyen dünya sayesinde, seçim yapmanın karakterinizi ve diğerlerini etkileyerek birden fazla oyuna izin verdiği bir görev sistemine sahiptir. Oyun ayrıca, hem evde hem de maceralarınız sırasında size yardımcı olacak silahlar ve öğeler oluşturabilmeniz için bir zanaatkarlık sistemine sahiptir. Mirthwood 2024'te PC'ye geliyor.