Fortnite Şampiyon Serisi (FNCS) ve Major 2 Büyük Finalleri Heyecanı Başladı! Savaş Otobüsü Değişti

Fortnite Şampiyon Serisi (FNCS) ve Major 2 Büyük Finalleri Heyecanı Başladı! Savaş Otobüsü Değişti
FNCS ve Major 2 Büyük Finalleri başladı! Fortnite'da Savaş Otobüsü değişti. Böylece yeni bir tasarıma sahip oldu.

Fortnite Savaş Otobüsü artık Fortnite Şampiyonu Serisini (FNCS) anmak için değiştirildi. Son birkaç aydır Fortnite hayranları, FNCS 2023'ü yakından takip ediyor çünkü Fortnite rekabetçi etkinlikleri söz konusu olduğunda, Şampiyon Serisi her yıl meydana gelen tartışmasız en önemlisidir. En kötü şöhretli profesyonel oyuncuları bir araya getiren ve kimin en iyinin en iyisi olduğunu görmek için birbirleriyle dövüşmelerini sağlayan küresel turnuvadır.

fortnite-sampiyon-serisi-fncs-ve-major-2-buyuk-finalleri-heyecani-basladi-savas-otobusu-degisti

FNCS heyecanını yansıtan görsel değişimle Savaş Otobüsünü tanıttı

Şu anda yarışma, neredeyse son aşamalarında olan Major 2 aşamasına ulaştı. 7 Mayıs'ta Surge Week sona erdi ve çok yakında Major 2 Büyük Finalleri gerçekleşiyor. Legends Landing'de oyun içi yayını izlemekle ilgilenen oyuncular, ücretsiz bir Fortnite kozmetik öğesinin kilidini açma şansına sahip oluyor. Görünüşe göre Epic Games, yaklaşan Büyük Finaller için heyecanlandırmak istiyor ve geliştirici, bu önemli rekabetçi olayı kutlamak için artık Bölm 4 Sezon 2 FNCS temalı Savaş Otobüsünü şık bir şekilde dekore etti.

[embed]

Epik rekabet ve heyecan dolu mücadele Major 2 Büyük Finalleri ile başladı

Otobüsü havada tutan balon yeşil, üstünde masmavi bir branda var ve otobüsün kendisi de parlak yeşilden kırmızıya değişen çeşitli renklere sahiptir. Fortnite topluluğunda bilinen bir sızıntı kaynağı olan iFireMonkey göre Savaş Otobüsü, Major 2 Büyük Finallerini takip eden gün olan 15 Mayıs'a kadar bu şekilde kalıyor. Bu, rekabetçi Fortnite oyuncuları için kesinlikle yoğun bir hafta oluyor. 8 Mayıs'ta FNŞ Topluluk Kupası ile başlıyor ve oyunculara Şampiyona Aura görünümünü ücretsiz olarak açmak için benzersiz bir şans veriyor ve 14 Mayıs'ta finallerle sona eriyor. Bu, bazı katılımcıların turnuvanın bir sonraki aşamasına geçmesini sağlıyor.

fortnite-sampiyon-serisi-fncs-ve-major-2-buyuk-finalleri-heyecani-basladi-savas-otobusu-degisti

Küresel Şampiyona sadece 2023'ün son çeyreğinde gerçekleşiyor. Bu yüzden o zamana kadar oyuncuların pratik yapmak ve her şeylerini vermek için bolca zamanları vardır. Epic Games, oyunda olumlu değişiklikler yapmak ve rekabetçi oyunlarda Fortnite denge sorunları ve geç fırtına iyileştirmeleriyle başa çıkmak için hala çok çalışıyor.