The Last of Us Part 1, 1.0.3.0 Güncellemesi Aldı

The Last of Us Part 1, 1.0.3.0 Güncellemesi Aldı
The Last of Us Part 1, 1.0.3.0 güncellemesi alarak oyundaki pek çok sorun çözüme ulaştı. İşte detaylar...

PC'de The Last of Us Part I düzenli yamalar almaya devam ediyor ve 1.0.3.0 güncellemesi ses, kullanıcı arayüzü ve görsellerle ilgili sorunları hedefliyor. Ses düzeltmeleri açısından, oyunun belirli bölümlerinde ses kapatılırsa veya boğulursa oyuncular artık farklı ayarlar seçebilirler. Görseller için, oyuncuların doku kalitelerini seçtikleri ayardan daha düşük görmeleri de düzeltildi. Ses ve görsellerle ilgili daha pek çok yamalanmış hata var ve bunlar aşağıda tam yama notlarında listeleniyor.

the-last-of-us-part-1-1-0-3-0-guncellemesi-aldi

The Last of Us Part 1 için 1.0.3.0 güncellemesiyle pek çok sorun çözüldü

Nvidia GPU'ları olanlar için, bir kaydetme dosyası yüklerken veya oyunu Ultra ayarlarda çalıştırırken çökmeler gördüyseniz, Naughty Dog hataları düzeltti. Naughty Dog, Joel'in rasgele ıslak görünmesi sorununu düzeltti ve The Last of Us Part I'in PC lansmanından bu yana kamera titremeleri için çok istenen düzeltme de dahil olmak üzere sürekli olarak yamalar yayınlıyor.

the-last-of-us-part-1-1-0-3-0-guncellemesi-aldi

Eski grafik sürücülerindeki performans, bazı oyuncuların düzeltmeye çalıştığı bir sorun olmaya devam ediyor. The Last of Us Part I, yüksek VRAM gereksinimlerine sahiptir ve bu da en üst düzey teknik özelliklere sahip olmayan bilgisayarlarda kararsızlığa yol açar. Digital Foundry, The Last of Us Part I'i etkili bir beta olarak kabul ederek oyunun teknik analizinde bu soruna dikkat çekti.