Blizzard Cuma Günü Diablo 4 Lansman Geri Bildirimlerini Tartışıyor

Blizzard Cuma Günü Diablo 4 Lansman Geri Bildirimlerini Tartışıyor
Blizzard nihayet yarın gerçekleşecek olan ilk Campfire Chat canlı yayınında Diablo 4'ün lansmanını ele alıyor.

16 Haziran'da, özellikle oyunun çıkışından bu yana oyuncu geri bildirimlerine yanıt vermek ve mevsimlerin nasıl çalıştığını açıklamak için doğaçlama bir Diablo 4 canlı akışı geliyor. Diablo genel menajeri Rod Fergusson'un da onayladığı gibi şov, oyuncuların Blizzard'dan ele almasını istediği çeşitli konuları da ele alıyor.

blizzard-cuma-gunu-diablo-4-lansman-geri-bildirimlerini-tartisiyor-1.jpeg

Doğaçlama bir Diablo 4 canlı akışı geliyor

Canlı yayın 11:00 PT / 14:00 ET / 19:00 BST'de başlıyor. Diablo'nun Twitch ve YouTube kanallarından izleyebileceksiniz. Diablo 4'ün ilk sezonunun başlangıcından ne kadar uzakta olduğumuzu düşünürsek, Blizzard muhtemelen mevsimsel içeriğin özüne girmeyecek, ancak Diablo'daki diğer sezonlara kıyasla sezonların yapısı hakkında kesinlikle daha fazla ayrıntı bekliyoruz. Ancak 1. Sezon için bir çıkış tarihi alamayabiliriz.

blizzard-cuma-gunu-diablo-4-lansman-geri-bildirimlerini-tartisiyor-2.jpg

Blizzard bunu ilk Diablo 4 Campfire Sohbeti olarak adlandırıyor, bu yüzden pek çoğunun ilki olması muhtemeldir. Daha genel olarak, geliştiricinin zindanlara yönelik sürekli zayıflatmaları ve oyunun lansmanından bu yana aldığı karakter sınıflarını ele alacağını umuyoruz. Kendini adamış oyuncuların Diablo 4'te verimli bir şekilde çiftçilik yapma yolları kesinlikle tükenmeye başlıyor ve seslerini duyuruyorlar.

blizzard-cuma-gunu-diablo-4-lansman-geri-bildirimlerini-tartisiyor-3-001.jpg

Bu, yalnızca oyuna ortalamadan çok daha fazla saat harcayan oyuncuları etkileyen bir şey olsa da, XP kazanmanın yavaş hızı ve Blizzard'ın sürekli olarak güçlü yapıları sinirlendirme ihtiyacı, ele alınması gereken sorunlardır. Umarım bu, Blizzard'ın izleyicileriyle düzenli olarak iletişim kurması söz konusu olduğunda gelecek şeylerin başlangıcı olur.

İlgili Haberler