Yakında Diablo 5 Çıkmıyor Diablo 4 İki Genişletme Alıyor

Yakında Diablo 5 Çıkmıyor Diablo 4 İki Genişletme Alıyor
Diablo 5 yakın zamanda çıkmıyor ve Diablo 4 iki adet genişletme alıyor.

Blizzard, Müzayede Evi'ni Diablo 3'ten çıkardıktan ve oyun içi düşme oranlarını ayarladıktan sonra, halkın oyun hakkındaki görüşü değişti. Ne yazık ki ünlü ARPG, hak ettiği lansman sonrası içeriği hiçbir zaman alamadı. Bu, Blizzard'ın Diablo 4 ile düzeltmeyi umduğu bir şey ve stüdyonun zaten yeni sezonların yanı sıra daha geleneksel etli genişlemeler için bir planı var.

yakin-zamanda-diablo-4-gelmiyor-diablo-4-en-az-iki-genisletme-aliyor-1.jpg

Diablo 4 için çeşitli düzeltmeler yolda

Diablo genel müdürü Rod Fergusson, Kinda Funny Games ile yaptığı bir röportajda, stüdyonun halihazırda Diablo 4 için bir değil iki genişletme üzerinde çalıştığını doğruladı. Fergusson, "Her şeyi paralel olarak inşa etmeliyiz," diye açıkladı. "Ana oyunu başlatmak üzereyiz, Birinci Sezonu bitiriyoruz, İkinci Sezon üzerinde çalışıyoruz, Birinci Genişletme üzerinde çalışıyoruz, İkinci Genişlemeyi başlatıyoruz bunların hepsi şu anda oluyor. " dedi.

yakin-zamanda-diablo-4-gelmiyor-diablo-4-en-az-iki-genisletme-aliyor-2.jpg

Bu, Blizzard'ın sezon geçişlerinin ötesinde Diablo 4 lansman sonrası içeriği hakkında ilk kez konuşmasıydı. Geliştirici, sıradan oyunculara yetişme şansı vermek için ilk sezonun Temmuz ayında bir ara ve her sezonun yaklaşık çeyrek yıl sürmesini beklediğini söyledi. Bununla birlikte, her sezonda yer alan içerik türü en büyük gizem olmaya devam ediyor. Bununla birlikte Fergusson, her sezonun hikayeyi ileriye taşıyan yeni anlatı içeriği getireceğini ve oyuncuları sezonun yeni mekaniğiyle tanıştıracağını açıkladı.

yakin-zamanda-diablo-4-gelmiyor-diablo-4-en-az-iki-genisletme-aliyor-3.jpg

Şimdiye kadar Blizzard, Diablo 4'ün canlı hizmetini yeterince iyi kullanıyor. Oyunun mağazası, oynaması ücretsiz oyunlardan bekleyeceğiniz kadar korkunç fiyatlarla zaten yayında olsa da, geliştirici, sunucu tarafı düzeltmelerinin yanı sıra hızlı bir şekilde iki yama yayınladı. Geliştiriciden beklememiz gereken ritim buysa, oyunun geleceği için iyiye işaret. En üstteki bağlantı sizi nasıl binek alacağınız, tüm Lilith Altarlarını nerede bulacağınız, bu önemli oyun ipuçları ve çok daha fazlası gibi birçok Diablo 4 kılavuzumuza götürecektir.

İlgili Haberler